Hjem

75 års fødselsdags-udstilling

Pressemeddelelse og invitation

I anledning af, at jeg den 16. november 1998 fylder 75 år, afholder jeg en stor retrospektiv udstilling af mine grafiske arbejder.

Udstillingen starter lørdag den 7. november og varer til og med fredag den 27. november 1998. Der vil være åbent alle dage fra kl. 12.00 til kl. 18.00.

Det ville glæde mig, hvis Du vil besøge mig på udstillingen, der finder sted i Loppebygningen i Christiania på Stadens Museum for Kunst. På udstillingen kan Du se et stort udvalg af mine grafiske arbejder, som omfatter både tegninger og malerier samt billeder fremstillet på computer. Du kan se et udvalg af mine computer-billeder her på min hjemmeside.

Jeg er en god fortæller og kan fortælle mangt og meget. Især om Christiania. Jeg har boet på Fristaden siden dens start, og jeg var med til de forhandlinger med den daværende regering, som førte til, at Christiania blev startet som et socialt eksperiment.

Min families historie rummer ligeledes meget drama. Jeg har navnet Olschansky fra min bedstefader. Han var fra København, men blev solgt til en polak og opdraget til artist. På sin karrieres tinde var han verdens højest betalte klovn. Også min far blev opdraget til artist, og han har nedskrevet sine ungdoms-erindringer, som findes her på min hjemmeside.

Derfor er mine billeder fyldt med cirkusmotiver: Heste, elefanter og klovner.

Du er velkommen på udstillingen når som helst, men naturligvis vil ferniseringen den 7. november og min fødselsdag den 16. november være de to festligste dage.

Med venlig hilsen

Leonard Olschansky
Bådsmandsstræde 43
1407 København K

Tlf.: 3295 6080 (bedst efter kl. 18.00)
E-mail: leonard@olschansky.dk
Hjemmeside: http://www.olschansky.dk

Copyrighted (C) 1999, 1999 by Leonard Olschansky